Kaklık Şehit Eyüp Altun İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanına ve milletine hayırlı, teknoloji ve yeniliklere açık, çağın gereklerini kabullenmiş olarak bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, edindiği bilgi ve becerileri davranışa dönüştürerek olumlu kullanabilen, yaşamı süresince karşılaştığı engelleri aşmak için gücünü asil kanından alan bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Tüm eğitim paydaşları ekibi olarak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde okulumuzun eğitim kalitesi artışını daimi kılmak, üst öğrenim ve hayata hazır öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14.50
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrenciler için servis hizmeti var.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu: Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yok
Sportif Etkinlikler: Okul içi etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler: Yok
Proje Çalışmaları: Yerel Projeler: "Ailemle Okuyorum", "Güzel Okullar, Mutlu Çocuklar", "Ahde Vefa"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yok
Kontenjan Bilgileri: Yok

WEB - https://sehiteyupaltun.meb.k12.tr

Adres - KAKLIK MAH. BARBAROS CAD. KAKLIK ŞEHIT ALTUN ORTAOKULU BLOK NO: 7/2 HONAZ / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri daha önceleri kasaba iken Denizli´nin büyük şehir statüsünü kazanması ile Honaz ilçesine mahalle olmuştur. Gelişmiş bir sanayi bölgesidir.

Ulaşım Özel taşıma kooperatifi araçları ile 20 dakikada bir okul önüne kadar ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 34 Km, ilçe merkezine 18 Km uzaklıktadır.